Enable Screen Reader Mode

Vedeți sau modificați o rezervare

Va trebui să furnizeze informațiile de mai jos pentru a caută rezervarea. Odată găsit, puteți apoi modifica sau anula această rezervă on-line.

Închideți

* Dacă doriți să adăugați o altă cameră cu o altfel de ocupare, adăugați întâi această cameră în coș, apoi reveniți și adăugați camera următoare.

Anulați

Continuați cumpărăturile

Remediu de testare

Include: 5 nopți cazare cu demipensiune (mic dejun și cină); consultație medicală; un pachet de tratament cu 5 proceduri; timp de relaxare în centrul Spa al complexului - bazine cu apă dulce şi sărată, piscină, jacuzzi, baie Kneipp alternantă pentru picioare, bazin pentru copii, saună finlandeză, saună cu aburi, infrasaună, aromasaună, bazin de imersie totală după saună, cameră de relaxare, sala de fitness; în timpul verii permise de intrare la Lacul Ursu; Tva

Disponibil de la Duminica, 26 Ianuarie, 2020
Disponibil până la Sâmbata, 19 Decembrie, 2020
Durata pachetului 5

Inclusiv vânzări complementare

Remediu de testare

Include: consultație medicală, un pachet de tratament alcătuit din 5 proceduri terapeutice; terapii personalizate prin utilizarea resurselor naturale și terapii fizice: de ex. împachetări cu nămol, masaje medicale, electroterapie, hidroterapie, gimnastică functională, băi CO2, etc.

Proprietatea nu este disponibilă în una sau mai multe date selectate. Vă rugăm să selectați date alternative.